TDC

Tom Decouttere

IT expert services IN KORTRIJK

pexels-andrew-neel-2312369

User support

Welkom bij snelle gebruikersondersteuning, waar ik toegewijd ben aan het leveren van een naadloze en plezierige ervaring voor jou! Bij mij  staat de gebruiker centraal, en ik begrijp dat vragen, problemen en hulpbehoevende momenten kunnen ontstaan. Daarom heb ik een team van vriendelijke experts samengesteld om jou bij elke stap te begeleiden.

Of je nu nieuw bent bij onze diensten of een doorwinterde gebruiker, onze gebruikersondersteuning is er om snel en effectief te reageren op jouw behoeften. Ons team is beschikbaar via verschillende kanalen, waaronder live chat, e-mail en telefonische ondersteuning, om ervoor te zorgen dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Daarnaast bieden we uitgebreide zelfhulpbronnen en handleidingen, zodat je op elk moment toegang hebt tot waardevolle informatie. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we streven ernaar om jouw ervaring met onze gebruikersondersteuning positief en probleemloos te maken. Kies voor een partner die om jou geeft, kies voor onze gebruikersondersteuning. We zijn hier om je te helpen, altijd.

 
 

web hosting

Welkom bij de toonaangevende web hosting service die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tilt! Ontdek de kracht van onze geavanceerde web hosting diensten, ontworpen om jouw website vlekkeloos te laten draaien. Met supersnelle servers en betrouwbare technologie bieden wij een stabiele en veilige omgeving voor jouw online projecten.

Onze web hosting service is meer dan alleen opslagruimte; het is een complete suite van tools en functies om jouw website te optimaliseren. Ervaar moeiteloze installatie van populaire apps, dagelijkse back-ups voor gemoedsrust, en ongeëvenaarde klantenondersteuning die altijd voor je klaarstaat.

Of je nu een startende blogger bent, een groeiende onderneming hebt of een doorgewinterde ontwikkelaar bent, onze web hosting service is flexibel en schaalbaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Breng jouw online aanwezigheid tot leven met de betrouwbare partner in web hosting. Kies voor succes, kies voor onze service!

 
 

internet radio

Ontdek de opwindende wereld van internetradio in Kortrijk met onze premium service! Stap in een rijke luisterervaring die lokale gemeenschappen verbindt door middel van diverse muziekgenres en boeiende programma’s. Onze internetradiodienst is niet alleen een bron van entertainment, maar ook een platform voor lokale talenten en evenementen, waardoor de culturele diversiteit van Kortrijk schittert.

Ziehier voor een blik op 1 pakket met 5 radiostations uit Kortrijk
https://tdc.be/radio

Geniet van gepersonaliseerde afspeellijsten, blijf op de hoogte met lokale nieuwsupdates en luister naar inspirerende interviews met buurtbewoners. Voor lokale ondernemingen bieden we een unieke kans om producten en diensten te promoten bij een breed publiek. Onze digitale ontmoetingsplaats brengt gemeenschappen samen en creëert een dynamische sfeer in de stad. Ontdek de moderne radiodienst die niet alleen de lokale identiteit versterkt, maar ook Kortrijk naadloos verbindt met de digitale toekomst. Welkom bij de toekomst van radio-ervaring in Kortrijk!

Microsoft / Google WS administratie

Of je nu een klein bedrijf, een groeiende onderneming of een gevestigde organisatie bent, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om jouw Microsoft-omgeving effectief te beheren.

Ik kan als toegewijd en ervaren IT-expert zorgen voor  voor een vlekkeloze werking van jouw IT-infrastructuur. Of het nu gaat om het beheren van gebruikersaccounts, het implementeren van beveiligingsmaatregelen, of het optimaliseren van de Microsoft 365-toepassingen of Google Workspace, ik bied deskundig advies en uitvoerige ondersteuning.

Met een focus op innovatie en naleving van de nieuwste Microsoft-technologieën of die van Google, streven ik ernaar om jouw administratieve processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Jouw gekozen IT-omgeving moet werken zoals jij dat wilt, en wij zijn hier om ervoor te zorgen dat het precies dat doet. Kies voor een naadloos beheer, kies voor onze MS of Google administratieservice. Jouw succes is mijn missie!

 
 
sarah-dorweiler-357717-unsplash-1200.jpg

STATISTIEKEN

Hier zijn enkele statistieken over wat wij momenteel al behaald hebben.

+ 0

Tevreden klanten

+ 0

Jaren ervaring

+ 0

Bedrijven vertrouwen ons

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of twijfel je over iets? Neem contact met ons op en laten we samen bespreken hoe we jou kunnen helpen!